Brandit M65 Giant Jakke

899,00 kr.
Vælg størrelse for at se afsendelsestiden
SKU:C1275
30 dages fuld returret
Levering fra 29 kr.
Nem ombytning
3-i-1 jakke. Jakken består af 2 jakker: yderjakken der er militær-jakke-inspireret. Og inderjakken, som er en termojakke.

Yderjakken:
Er inspireret af det amerikanske militærs ” M-1965 field jacket”. For at give jakken et råt twist er stoffet stonewashed og der er adskillige detaljer som f.eks. navneskilt, sliddetaljer og reparationssyninger. Jakken har 4 rummelige lommer på fronten som lukkes med trykknapper og 2 stiklommer til at varme hænderne i. Jakken har skjult hætte i kraven. Ærmerne er rummelige og har ekstra længde. De justerbare manchetter har trekantet afslutning, som dækker håndryggen; denne trekantede flap kan foldes op – Mange bærer jakkens ærmer med et enkelt opsmøg. Pasformen kan justeres i taljen og nederst med snøre.
Størrelsen på jakken er tilpasset at den skal kunne bæres med termojakken som for. Dvs. at hvis du ikke regner med at bruge yderjakken og termojakken sammen, bør du overveje at tage en størrelse mindre end du ellers ville. Når yderjakken anvendes uden termojakken, er den velegnet i mildere temperaturer (forår, sommer, efterår).

Termojakken:
Har plysset foring i torsoen og glat polyester-for i ærmerne, så den er let at tage af og på. Derudover er jakken vatteret. Kraven er i blød ribstrik. Jakken kan strammes ind i bunden. Den tætte polyester lukker effektivt af for vinden og er vandskyende. Termojakken har ingen lommer. Når termojakken anvendes som for i yderjakken, sikres ærmerne med trykknapper, bagsiden af kraven knappes fast med knapper og lynlåsen lynes fast i yderjakken. Termojakken kan bæres som en selvstændig jakke. Når termojakken bruges som for i yderjakken, bliver Giant-jakken en vinterjakke.
Hurtigt overblik

  • 4 rummelige knaplommer på fronten
  • Skjult hætte i kraven
  • Snøre i livet og i bunden af jakken - giver cool pasform!
  • Solid messing lynlås og storm flap
  • Udtageligt for, der kan bæres selvstændigt


Materiale

  • Jakke: 100% bomuld, stonewashed
  • Udtageligt fór: yderlag og foring 100% polyester, krave 100% arkyl