Vi bytter julegaverne frem til 01. februar 2018
Leder du efter en julegave? For information om levering inden jul læs mere her

KOORE skyline image

KOORE skyline image

Naver tøj til den stilfulde og moderne bonderøv

Hvem har sagt, at håndværk og mode ikke kan gå hånd i hånd? Hos KOORE har vi et stort udbud af Naver tøj, som både kan bruges i forbindelse med praktisk arbejde og til hverdagsbrug. Denne tøjstil kombinerer det bedste fra to verdener, hvor der både er fokus på holdbarhed og design.

Hos KOORE fører vi Naver tøj fra kvalitetsmærket FHB, som blandet andet er kendt fra ”Bonderøven” på DR2. FHB er et tysk mærke, som har specialiseret sig i Naver tøj og har gjort det lige siden 1894. Der ligger derfor en masse tradition og stolthed bag vores udvalg, som også afspejles i tøjets kvalitet. Uanset om du er på udkig efter dine næste par bukser, shorts eller andet accessories, tilbyder vi hos KOORE Naver tøj til enhver anledning.

Du kan hos KOORE handle de fede og noget usædvanlige FHB Naver bukser og shorts, som er kendetegnet ved den iøjnefaldende, dobbelte lynlås på fronten af buksen. Naver bukserne fra FHB kommer desuden i en kraftig og stærk kvalitet med to indvendige sidelommer og baglomme samt forstærkninger ved lommer og lynlåse. Hos KOORE har vi en masse Naver tøj fra FHB, som er bestillingsvarer - altså varer vi ikke lagerfører, men gerne vil give den service, at kunne tilbyde vores kunder som bestillingsvarer.

Viser 1 til 36

120 varer fundet

Side:

Viser 1 til 36

120 varer fundet

Side:

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK