KOORE skyline image

KOORE skyline image

Naver tøj til den stilfulde og moderne bonderøv

Hvem har sagt, at håndværk og mode ikke kan gå hånd i hånd? Hos KOORE har vi et stort udbud af Naver tøj, som både kan bruges i forbindelse med praktisk arbejde og til hverdagsbrug. Denne tøjstil kombinerer det bedste fra to verdener, hvor der både er fokus på holdbarhed og design.

Hos KOORE fører vi Naver tøj fra kvalitetsmærket FHB, som blandet andet er kendt fra ”Bonderøven” på DR2. FHB er et tysk mærke, som har specialiseret sig i Naver tøj og har gjort det lige siden 1894. Der ligger derfor en masse tradition og stolthed bag vores udvalg, som også afspejles i tøjets kvalitet. Uanset om du er på udkig efter dine næste par bukser, shorts eller andet accessories, tilbyder vi hos KOORE Naver tøj til enhver anledning.

Du kan hos KOORE handle de fede og noget usædvanlige FHB Naver bukser og shorts, som er kendetegnet ved den iøjnefaldende, dobbelte lynlås på fronten af buksen. Naver bukserne fra FHB kommer desuden i en kraftig og stærk kvalitet med to indvendige sidelommer og baglomme samt forstærkninger ved lommer og lynlåse. Hos KOORE har vi en masse Naver tøj fra FHB, som er bestillingsvarer - altså varer vi ikke lagerfører, men gerne vil give den service, at kunne tilbyde vores kunder som bestillingsvarer.

Viser 1 til 36

65 varer fundet

Side:

Viser 1 til 36

65 varer fundet

Side:

Naver tøj går helt tilbage til rødderne

FHB er kvalitet. FHB har været specialist i Naver udstyr siden 1894. Naver traditionen er en æld gammel tradition, der stadig i den grad er aktuelt i europas tysktalende lande. Bonderøven fra dr2 er meget glade for sine naver bukser, og det er en god grund til. FHB naver bukser er af den ypperste kvalitet, og er et par bukser du kommer til at have i rigitg mange år.  Hos KOORE har vi de originale Naver bukser i kraftig vævet bomuld. Men vi har også den tynde sommerudgave Moleskin- og er det rigtig varmt, har vi også naver shorts. FHB naver bukser- det kommer du ikke til at fortryde!

Hvis du undrer dig over din fascination for Naver tøj, kan det faktisk være, at der ligger en ganske god forklaring bag. Naver er nemlig en forkortelse for skandinaver og udtrykket blev oprindeligt brugt om de håndværkere, som i 1800- og 1900-tallet drog ud i Europa for at dygtiggøre sig i sit fag. Denne tradition findes stadig i lande som Tyskland og Schweiz, hvilket også forklarer, hvorfor noget af det bedste Naver tøj bliver produceret netop her.

Selvom naver tøj efterhånden går langt tilbage i historien, lever stilen stadig i bedste velgående, hvilket blandt andet ses inden for både håndværk og mode. Både i bybilledet og på TV er Naver tøj begyndt at vinde mere og mere frem, så hvis du leder efter nogle bukser eller shorts, som både kan bruges til praktisk arbejde og i hverdagen, kan du med garanti finde dem her hos KOORE.

FHB Naver bukser

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK