KOORE skyline image

KOORE skyline image

Molecule Cargo Bukser, Cargo Shorts og Tilbehør

Molecule producerer army-inspirerede cargo bukser og cargo shorts med cool ”overbuilt” look og rå detaljer! En af deres kendetegn er den rummelige pasform. Pasformen sikrer først og fremmest en uhindret bevægelsesfrihed og at der ikke er ubehagelige friktionspunkter i tøjet. Derudover er den afslappede pasform med til at give et cool afslappet street look. Molecule er produceret i slidstærk bomuld. Typisk er stoffet stonewashed, hvilket gør at tøjet får en rå og slidt finish. At tøjet kan holde til lidt af hvert, fornemmes klart på de mange syninger og forstærkninger som pryder bukserne. Anvendelighed er nøgleordet for cargo bukser og cargo shorts. Derfor er tøjet typisk udstyret med masser af gode rummelige lommer. Molecule er perfekt til både hverdag, fritid og rejser!

Viser 1 til 36

38 varer fundet

Side:

Viser 1 til 36

38 varer fundet

Side:

Mere om Molecule

Molecule er slidstærkt armytøj med et cool streetwear-twist. Tøjet er produceret i en god kraftig kvalitet, i form af meget hårdfør heavy-duty bomuld. Bomuld giver tøjet god slidstyrke, en behagelig komfort, samt god åndbarhed. Derudover slides stoffet pænt, sådan at det får en charmerende patina. Snit og design er tidsløst, sådan at tøjet aldrig virker ”out-of-style”. Tøj fra Molecule er derfor tøj der kan holde i mange år.
Armytøj har altid været uløseligt kædet sammen med streetwear mode. Måske er det på grund af tøjets holdbarhed, der egner sig godt til gadefester og skating. Måske er det på grund af den løse pasform der signalerer tilbagelænet afslappethed. Måske er det på grund af det rå look, som gør sig godt i det urbane miljø. Eller måske bare en kombination alle tre ting. Under alle omstændigheder passer Molecule perfekt ind i alle tre beskrivelser, hvorfor det passer perfekt ind i enhver velekviperet streetwear-garderobe.
Men der er mere end urban jungle i brandet. Tøjet har nemlig en praktisk side som ikke kun værdsættes i byen. Outdoor-folk som vandrere og andre naturelskere, er også glade for Molecule. Dette skyldes at tøjet kommer med unik kombination af komfortabel pasform, stort udvalg af praktiske lommer og dets unikke holdbarhed. Tøjets afdæmpede farver tiltaler også mange som ønsker at være i ét med naturen, fremfor at skille sig ud fra naturen med farverige kontrastfarver.

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK