KOORE skyline image

KOORE skyline image

Molecule bukser

Nettets bedste udvalg af Molecule cargo bukser! Vi har samlet de fedeste styles i udvalget herunder. Molecule producerer tøj der kan tåle lidt af det hele. Vores bukser er produceret i rå heavy duty bomuldskvalitet – ofte med en stonewash for at gøre stoffet blødt og føjeligt. Dette er med til at give Molecule deres rå army-look. Bukserne er spækket med praktiske features, se bare de mange lommer med knapluk, trykknapper og lynlåse. Med et par cargo pants fra Molecule er du klar til hvor end dine eventyr tager dig hen!

Viser 1 til 11

11 varer fundet

Viser 1 til 11

11 varer fundet

Molecule bukser er lavet af bomuld

Selvom man har lavet tøj af bomuld så længe mennesket har været til, er bomuld stadig et velegnet materiale til moderne beklædning. Bomuld er blødt, åndbart og holdbart (især når det er vådt). Derfor laver Molecule deres bukser af ren bomuld. Komfort er en essentiel funktion ved beklædning. Komfort er det der gør at man kan glemme sin beklædning og derved koncentrere sig 100% om andre ting. De bedste bukser er måske ligefrem dem du glemmer at du har på. Molecule buksernes snit, kombineret med den behagelige bomuld, giver fuld bevægelsesfrihed uden at stramme og føles ukomfortabel.

Åndbarhed handler om hvorvidt materialet lader varm fugtig luft fra huden passere gennem materialet. Et materiale med lav åndbarhed vil fange varm fugtig luft, hvilket fører til at fugten kondenserer og fanges i materialet, som det f.eks. er tilfældet med polyester. Flere faktorer spiller en rolle når åndbarheden afprøves, bl.a. materialet, tætheden i vævningen, temperaturforskellen på hver side af materialet, osv. Som et bredt gennemsnit har man dog fundet, at bomuld er et af de materialer der er bedst til at ”ånde”. Åndbarheden på Molecules bukser er derfor altid i top.

Slidstyrke er en anden fordel ved bomuld. Bomuld kan tåle store mængder slid, og med den rette vævning og tykkelse, rigtig meget slid endda. Derudover øges bomuldens holdbarhed endda når det vådt; en praktisk egenskab for Molecule bukser der ofte benyttes på friluftsture.

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK