KOORE skyline image

KOORE skyline image

Neutral®

Økologisk tøj med et stilrent design

Hos KOORE tror vi på bæredygtighed, og derfor tilbyder vi også økologisk tøj fra Neutral til både voksne og børn. At tøj er økologisk tøj, er på ingen måde ensbetydende med, at man skal gå på kompromis med tøjets øvrige kvalitet. Dette gør sig ligeledes gældende for Neutrals tøj, hvor prisen er presset i bund og kvaliteten i top, så det er på lige linje med tøj, der er fremstillet efter traditionelle forskrifter. Den eneste forskel ligger i, at du kan bære Neutrals økologiske tøj med god samvittighed, da tøjet både er godkendt som fairtrade og miljøvenligt. Vores udbud af økologisk tøj fra Neutral spænder i flere forskellige farver til både herrer og damer samt drenge og piger. Derudover har vi inden for udvalgte kategorier også forskellige slags modeller, så du har mulighed for at finde din foretrukne pasform. Tag et kig her på siden og find det næste sæt økologiske tøj fra Neutral til hele familien.

Neutrals tøj - økologisk og fairtrade

Neutral sætter en ære i at producere deres tøj efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder. Som dokumentation herfor, kan Neutral stolt fremvise en række certifikater fra etiske mærkningsordninger, som du kan læse mere om herunder.

 

 

100% Organisk bomuld

GOTS-certifikatet sikrer at produktet er produceret af økologiske råmaterialer. Ingen gensplejsning eller anvendelse af pesticider og sprøjtekemikalier. GOTS-sikrer også at dyrkningen sker på en bæredygtig måde i forhold til den omkringliggende natur og fauna.

SA8000

Dette certifikat sikrer arbejderne en række basale rettigheder, som i tøjfremstillingsindustrien ellers ofte negligeres. Rettighederne der sikres er bl.a. fravær af børnearbejde og tvangsarbejde, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, forsamlings- og foreningsfrihed, kollektiv forhandling af løn og vilkår, rimelige arbejdstider, beskyttelse mod disciplinære sanktioner, beskyttelse mod diskrimination, fair løn og vilkår.

EU Eco-Label

EU’s mærkningsordning for produkter der lever op til strenge krav om miljøvenlig produktion, herunder reduktion af vandforbrug, reduktion af CO2-forurening og anvendelse af kemikalier der belaster naturen mindst muligt under fremstillingen.

Neutral Responsibility

Vindkraft er hovedenergikilden på Neutrals fabrikker. Møllerne producerer fire gange mere energi end behøvet i produktionen. Overskuddet sendes ud i det lokale netværk til fordel for lokalsamfundet. Samtidig reduceres udledningen af CO2.

Fairtrade

At et produkt er Fairtrade-mærket betyder i al sin enkelthed, at det er produceret under gode, humane arbejdsforhold, og arbejderen som minimum har fået landets mindsteløn for sit arbejde. Fairtrade arbejder løbende med producenter for at skabe bedre vilkår for deres arbejdere i lokalområderne.

Oeko-Tex 100

Dansk mærkningsordning bestyret af Teknologisk Institut. Certifikatet opnås ved at tøjet undersøges for indhold af kemikalier. Kravene til opnåelse af certifikatet er strengere end lovgivningen og justeres løbende i parløb med nye forskningsresultater. Tøj der har kontakt med huden har yderligere skærpede krav.

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK