DICKIES 872 Slim Fit Work Pant

449,00 kr.
Vælg størrelse for at se afsendelsestiden
SKU:C33056
30 dages fuld returret
Levering fra 29 kr.
Nem ombytning

Dickies 872 Slim Fit Work Pant Black


Dette er den smalleste udgave af Dickies work pants. De minder om de klassiske 874- og 873-modeller på en lang række punkter, men vil du have slim fit, skal du vælge Dickies 872.


Bukserne er naturligvis i samme høje kvalitet som de to andre modeller. De er fremstillet i slidstærkt twill og er overfladebehandlet, således at stoffet er modstandsdygtigt over for snavs og pletter. Du får altså bukser, du virkelig kan leve i, når du køber et par 872 slim fit work pants.


I starten kan bukserne godt føles en smule stive, men efterhånden som bukserne tages i brug, bløder stoffet op og bliver blødt og behageligt og have på.


Bukser til hårdt havearbejde og en aften i byen


Da disse bukser er sorte, er de meget stilrene og klassiske. Det vil sige, at du kan bruge dem i mange forskellige situationer. Da det er arbejdsbukser, kan du selvfølgelig bruge dem til at udføre fysisk arbejde – eksempelvis i haven. Du kan imidlertid også bruge bukserne til en aften i byen, hvis du blot styler dem på den rette måde.


Du kan uden tvivl kunne bruge dine 872-bukser i mange forskellige situationer, og netop derfor er de også en fornuftig investering. Grundet de gode materialer kan du være ganske sikker på, at de holder i lang tid, og du vil derfor også få glæde og gavn af dem gang på gang.


Skøn slim fit-model fra Dickies


Da Dickies er et brand, der specialiserer sig i arbejdstøj, har de altid et stort fokus på den gode pasform. De sørger altid for, at komforten er helt i top, og det gælder ikke mindst, når det kommer til deres mange work pants.


Selvom disse bukser har en smal pasform, kan du stadig forvente at få en god komfort, når du vælger denne model. Der er ganske enkelt ikke noget i designet, der er overladt til tilfældighederne, og designerne har hele tiden haft den gode komfort for øje.


Dickies 872 work pants har to lommer foran samt to indvendige baglommer. Sammen med den smalle pasform giver det et klassisk og stilrent look.

Hurtigt overblik

  • Ekstra brede bæltestropper

  • Forlommer og paspolerede baglommer

  • Kraftigt slidstærkt materiale

  • Lavtaljet

  • Tæt pasform

  • Smudsafvisende og strygefri


Materiale

  • 65% polyester, 35%
    bomuld 240g/m²