Dickies Bib Overall

600,00 kr.
Vælg størrelse for at se afsendelsestiden
SKU:C32849
30 dages fuld returret
Levering fra 29 kr.
Nem ombytning
Den klassiske smækbuks der startede det hele. Bib overalls i løs pasform til hårdt arbejde. Bib overall’en har stiklommer, brystlommer, hammer og tommestok lomme samt forstærkede baglommer. I siden har bib’en knapper til justering af pasform omkring livet – disse kan åbnes for at gøre plads til varmt tøj eller bedre air flow.

Da Dickies begyndte at producere slidstærkt arbejdstøj til jernbanearbejderne, var deres første produkt denne klassiske ”Bib overall”. Siden 1922 har den naturligvis fået en række detaljer justeret, men dens formål er nøjagtig som dengang: At være det mest slidstærke og funktionelle arbejdstøj, uden at gå på kompromis med pasform og bevægelsesfrihed. Den nuværende model er ikke ændret siden 1960’erne og har stadig knaphul på brystet til fastgørelse af kæde til lommeur.

Det kan anbefales at købe en størrelse større end din jeansstørrelse, så der er ekstra plads til varmt tøj indenunder.

Bib overalls har fået en ny renæssance og blevet taget til sig i diverse undergrundsmiljøer, alt lige fra fashion typen til skateren. Man kan godt sige at Bib overall er et hvermandseje og med de forskellige vaske og farver kan du style dig, i lige det udtryk du ønsker.

For at give det helt rigtige Dickies udtryk passer Bib overall sig rigtig godt med et par Fort Worth støvler og en Sacramento skjorte indenunder.
Hurtigt overblik


Materiale

  • 100% Cotton