FHB Naver Bukser - Paul

959,00 kr.
Vælg størrelse for at se afsendelsestiden
SKU:C52671
30 dages fuld returret
Levering fra 29 kr.
Nem ombytning
Naver bukser i fløjl.
Klassiske arbejdsbukser i uopslidelig fløjl, fra Tyske FHB. FHB producerer traditionelt slidstærkt arbejdstøj i materialer, som de fleste har glemt oprindeligt var brugt i arbejdstøj. Fløjl er f.eks. et ældgammelt slidstærkt materiale benyttet af alt fra kulminearbejdere til søfolk. Fløjlen benyttet i Paul-modellen er en yderst slidstærk type, der egner sig særdeles godt til hårdt arbejdsbrug og udearbejde i vinterhalvåret. Bukserne har alle de klassiske naverdetaljer; dobbelte lynlåse, indvendigt monterede lårlommer og en enkelt baglomme. Stresspunkter er forsynet med kunstlæderdetaljer for øget holdbarhed.
Er Paul magen til Artur?
De to modeller – begge fra FHB – minder til forveksling om hinanden ved første øjekast. Forskellene er umiddelbart små, men gør en verden til forskel for naver-tøj-nørder :-)
Materialet i de to bukser er forskelligt, hvilket giver en detaljemæssig forskel i holdbarhed og hvordan stoffet føles. Paul vejer 550 gram pr. m2, mens Artur vejer 530. Dernæst, har Paul 5% mere bomuld og 5% mindre polyester i forhold til Artur. Disse materialemæssige forskelle fører til en anelse højere slidstyrke i Paul.
Og så har Paul to lårlommer, hvor Artur kun har én.
Paul er den model der har været længst tid i FHB’s katalog.
Hurtigt overblik

  • Dobbelte lynlåse

  • Forstærkninger i kunstlæder

  • To forlommer, to lårlommer, én baglomme

  • Brede, forstærkede bæltestropper

  • Regulær pasform


Materiale

  • 85% bomuld og 15 % polyester, fløjl, 550 gsm