Naver tøj går helt tilbage til rødderne


FHB er kvalitet. FHB har været specialist i Naver udstyr siden 1894. Naver traditionen er en æld gammel tradition, der stadig i den grad er aktuelt i europas tysktalende lande. Bonderøven fra dr2 er meget glade for sine naver bukser, og det er en god grund til. FHB naver bukser er af den ypperste kvalitet, og er et par bukser du kommer til at have i rigitg mange år. Hos KOORE har vi de originale Naver bukser i kraftig vævet bomuld. Men vi har også den tynde sommerudgave Moleskin- og er det rigtig varmt, har vi også naver shorts. FHB naver bukser- det kommer du ikke til at fortryde!
Hvis du undrer dig over din fascination for Naver tøj, kan det faktisk være, at der ligger en ganske god forklaring bag. Naver er nemlig en forkortelse for skandinaver og udtrykket blev oprindeligt brugt om de håndværkere, som i 1800- og 1900-tallet drog ud i Europa for at dygtiggøre sig i sit fag. Denne tradition findes stadig i lande som Tyskland og Schweiz, hvilket også forklarer, hvorfor noget af det bedste Naver tøj bliver produceret netop her.
Selvom naver tøj efterhånden går langt tilbage i historien, lever stilen stadig i bedste velgående, hvilket blandt andet ses inden for både håndværk og mode. Både i bybilledet og på TV er Naver tøj begyndt at vinde mere og mere frem, så hvis du leder efter nogle bukser eller shorts, som både kan bruges til praktisk arbejde og i hverdagen, kan du med garanti finde dem her hos KOORE.
FHB Naver bukser