Om bukserne fra Koore


Vores udvalg spænder bredt. Her kan du læse mere om nogle af de forskellige mærker og typer af bukser vi fører.
Dickies er et amerikansk brand der producerer slidstærkt arbejdstøj. Det har de gjort siden 1922, og er siden deres grundlæggelse blevet et verdensomspændende brand. Dickies har en bred skare af fans; alt fra skatere og kunstnere, til håndværkere og landmænd. Deres tøj er slidstærkt, har en komfortabel pasform og holder en særdeles god pris, den høje kvalitet taget i betragtning.
Molecule producere cargo pants og army bukser, med et cool streetwear-præget twist. Bukserne har en afslappet pasform, der giver plads til fuld bevægelsesfrihed. Er udført i en solid stonewashed bomuldskvalitet, hvilket giver god komfort høj åndbarhed. Modellerne og er spækket med praktiske features inspireret af militærtøj. Profilen er rå, maskulin og tidsløs.
Urban Classics laver bukser der afspejler de seneste trends. Pasformen er typisk tættere og looket mere strømlinet. De laver bukser der egner sig godt til det urbane liv i metroer, kontorer og natklubber.
FHB har klassisk workwear som speciale. Det er hårdført arbejdstøj, med et charmerende gammeldags islæt. Deres bukser kaldes Naver Bukser og er bl.a. kendt fra Bonderøven, Frank, på DR. Bukserne er designet til hårdt håndværksarbejde, året rundt. Samtidig har de en række unikke detaljer det giver dem et helt unikt look.