KOORE skyline image

KOORE skyline image

Molecule shorts

Molecule shorts er til dig som er på udkig efter det rå streetwear og behagelige shorts, der ikke går på kompromis med kvalitet. Gå på opdagelse i vores populære sortiment af Molecule knickers, Originals, og letvægts shorts. De er alle sammen produceret af groftvævet bomuld, hvilket gør dem enormt slidstærke og komfortable. Om du er den aktive eller mindre aktive type, så er Molecule shorts perfekte til dig, der værdsætter den løse pasform og den rummelige, praktiske lommeplads, som disse klassiske cargoshorts er kendt for. Alle shortsne har selvfølgelig det lille karakteristiske røde Molecule brand på højre lomme.

Viser 1 til 23

23 varer fundet

Viser 1 til 23

23 varer fundet

Modeller fra Molecule

Du skal vælge dine Molecule shorts alt afhængig af, hvad du er til. Alle modeller er af slidstærk groftvævet bomuld og udstyret med de store praktiske lommer med flap, så dine ejendele ikke falder ud. Shortsne har alle en løs og rummelig pasform, med et lille Molecule logo placeret centralt på højre sidelomme. Shortsne kan variere i mindre detaljer, længde og vævning.

Molecule Drawn Togethers/kickflips knickers

Halvlange shorts der går ned under knæet. Nogen kender dem som ¾-lange shorts. Man kan ved hjælp af snøre, stramme dem ind til benet så de bliver kortere i længden. De er produceret i stonewashed bomuld.

Molecule Originals

Går til knæet. Man kan ved hjælp af trykknapper for enden af benet, gøre dem smallere.

Molecule Dual Featherweights shorts

Går til knæet og er letvægtige i forhold til de andre modeller. Snøre ved benet gør det muligt at justere længden. Shortsne er produceret i en let rip-stop vævning. Rip-stop er kendt fra militærets uniformer, og er en vævning der gør at rifter i stoffet ikke vokser (modsat f.eks. denim).

Molecule Cyclones

Går til knæet ca. og er produceret i en kraftig canvasvævning, der gør dem særligt slidstærke. Snøre for enden af buksebenet så man kan stramme dem ind for et anderledes look.

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK