Historie om Cargo buksen

Brandet Molecule stammer fra Thailand hvor man har valgt at designe efter et praktisk brug med kvalitet og slidstyrke i højsædet. Molecule cargobukser er det perfekte valg til dig som har hårdt fysisk arbejde, befinder sig meget outdoor eller måske bare ønsker et par komfortable og praktiske bukser. Bukserne har igennem en lang årrække været førstevalget iblandt skater og street wear miljøet, fordi bukserne tillader en enorm bevægelsesfrihed og samtidig har det populære urban-look.

Cargobukser blev oprindeligt udviklet til det britiske militær i 1938 med det formål, at være slidstærke og praktiske. Man anvendte også denne ikoniske buks under Vietnam-krigen, simpelthen på baggrund komfort, slidstyrke og pratiske virke. Cargopants er senere hen blevet udviklet til den ”ikoniske” mode-buks med samme egenskaber, som mange i dag elsker.

Materialer
Vores Molecule Cargo Bukser er produceret af bomuld, efterfølgende har de fleste af dem fået en stone-wash som er med til at give dem det ”råt” look. Bomuld har været benyttet som beklædning i tusinde af år og det er ikke uden grund. Bomuldens egenskab til og være komfortabel, lun og slidstærk har været med til at gøre dette tekstil ekstremt populært. Selve stoffet er noget nær umuligt at slide op hvis de behandles godt, og det er ikke ualmindeligt der ved ordentligt brug er en holdbarhed på 10+ år.

Features
På cargobukserne fra Molecule findes der en massere af praktiske, gode og rummelige lommer. Bukser er ekstraordinære slidstærke og stoffet holder generelt uhørt længe. Alle Molecule’s bukser tåler op til 60 graders vask, men vi anbefaler 40 grader hvis du ønsker de holder længe.

Pasform
Stoffet kan variere i tykkelse og blødhed alt efter farve og model. Stoffet bliver tykkere jo flere farver (vævninger) der indgår i bukserne. Altså er camouflage ofte tykkere og mindre smidigt i stoffet til forskel for de ensfarvede modeller som dog også kan variere. Molecule bukser har en løs pasform hvilket er med til og øge komforten, hvilket vi finder stærkt vanedannende og bukserne bliver kun mere behagelige og smarte med tiden.