Drawn Togethers/Kickflips Molecule shorts

Molecule shorts - Drawn Togethers og Kickflips er kendetegnet ved at være halvlange shorts, der går til lige under knæet. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts kommer i groftvævet bomuld i et lækkert, løst look med afslappet pasform, der er behagelig at have på. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts har store lommer på lårene, for- og baglommer og med lynlås i gylpen, hvilket gør dem særligt anvendelige i praktiske, arbejdsmæssige sammenhænge. Drawn Togethers & Kickflips Molecule shorts fås både i de klassiske jordfarver og i mere sprælske og markante farver som bl.a. orange og camouflage.

Molecule shorts i høj kvalitet

Molecule er udviklet og produceret til det Thailandske folk. Det betyder de er blevet produceret til hårdt fysisk arbejde hvilket gør at slidstyrken på disse shorts er helt utrolige, mens de samtidig er lavet med omtanke på komfort og praktisk, hvilket indebære at du finder et væld af gode lommer. Vores udvalg af Molecule shorts og knickers matcher meget godt med en loose T-shirt, tank top eller en løs skovmandsskjorte.  Molecule shorts er det perfekte valg til dig som elsker og tilbringe tiden udenfor eller måske blot ønsker hverdagsbeklædning som er noget nært umuligt at slide op!

Cargoshorts er den korte udgave af den ikoniske cargo-militærbuks som igennem en lang årrække har været ekstrem populær iblandt mange. Det er det perfekte valg til dig som ønsker ekstra stor bevægelsesfrihed, et fedt look og ekstra komfort.

Materiale
Molecule shorts og knickers er produceret af 100% bomuld, i produktionen har de gennemgået en stone-wash som er med til at øge komforten, slidstyrken og giver dem et råt look. Bomuld er anvendt i mange tusinde år og det er ikke uden grund. Bomuldens egenskab til at tåle hårdt slid og giver en høj komfort. Alle Molecule shorts og bukser tåler op til 60 graders vask hvilket fortæller noget om hvor høj en kvalitet materialet er, men vi anbefaler 40 grader hvis du skal bruge dem i rigtig mange år.

Egenskaber
Shortsene er designet til praktisk brug hvilket man ser ved de mange lommer, men god størrelse og rummelighed. Molecule shorts kommer i et væld af forskellige farver og styles, så der findes modeller til enhver smag. På alle vores shorts og Knickers fra Molecule findes der stropper i livet som betyder du kan justere dem til bedste pasform, eller hvis du måske blot ønsker og lukke til for luftgennemstrømning på de køligere sommeraftener.

Tidsløst design
Cargo Shorts er det perfekte bud på hvad vi hos Koore mener at ”slow-fashion”. Altså et stykke tøj som aldrig går af mode, eller går i stykker. Det er ikke uden grund at cargo shorts og knickers længe har været ”first choice” i skater og streetwear miljøet, den høje bevægelsesfrihed giver nemlig et cool afslappet look og gør dig i stand til at udføre fysiske aktiviteter.

Det oplagte valg
Molecule shorts og knickers er med sin høje komfort det perfekte valg til hverdagen, festivalen eller en outdoor-tur. Hvis du passer på dine Molecule shorts er det ikke usædvanligt at et par holder i over 10 år.