Mere om Molecule


Molecule er slidstærkt armytøj med et cool streetwear-twist. Tøjet er produceret i en god kraftig kvalitet, i form af meget hårdfør heavy-duty bomuld. Bomuld giver tøjet god slidstyrke, en behagelig komfort, samt god åndbarhed. Derudover slides stoffet pænt, sådan at det får en charmerende patina. Snit og design er tidsløst, sådan at tøjet aldrig virker ”out-of-style”. Tøj fra Molecule er derfor tøj der kan holde i mange år.
Armytøj har altid været uløseligt kædet sammen med streetwear mode. Måske er det på grund af tøjets holdbarhed, der egner sig godt til gadefester og skating. Måske er det på grund af den løse pasform der signalerer tilbagelænet afslappethed. Måske er det på grund af det rå look, som gør sig godt i det urbane miljø. Eller måske bare en kombination alle tre ting. Under alle omstændigheder passer Molecule perfekt ind i alle tre beskrivelser, hvorfor det passer perfekt ind i enhver velekviperet streetwear-garderobe.
Men der er mere end urban jungle i brandet. Tøjet har nemlig en praktisk side som ikke kun værdsættes i byen. Outdoor-folk som vandrere og andre naturelskere, er også glade for Molecule. Dette skyldes at tøjet kommer med unik kombination af komfortabel pasform, stort udvalg af praktiske lommer og dets unikke holdbarhed. Tøjets afdæmpede farver tiltaler også mange som ønsker at være i ét med naturen, fremfor at skille sig ud fra naturen med farverige kontrastfarver.