KOORE skyline image

KOORE skyline image

Økologisk tøj til Mænd, Kvinder og Børn, kun hos Koore.dk

Vores udvalg af økologisk tøj kommer fra det danske mærke; Neutral som vi er stolte af og være ene forhandler på til private kunde. Vi forhandler Neutral fordi de går længere end bare at sælge tøj af økologisk bomuld. Neutral sikrer optimale vilkår for miljø og mennesker gennem hele forsyningskæden. Det er ægte omtanke og bæredygtigt forbrug og derfor er tøj fra Neutral både Fairtrade og økologisk, samt 4 andre certificeringer. Neutral sætter en ære i at producere deres tøj efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder.

Viser 1 til 36

276 varer fundet

Side:

Viser 1 til 36

276 varer fundet

Side:

100% Organisk bomuld

GOTS-certifikatet sikrer at produktet er produceret af økologiske råmaterialer. Ingen gensplejsning eller anvendelse af pesticider og sprøjtekemikalier. GOTS-sikrer også at dyrkningen sker på en bæredygtig måde i forhold til den omkringliggende natur og fauna.

SA8000

Dette certifikat sikrer arbejderne en række basale rettigheder, som i tøjfremstillingsindustrien ellers ofte negligeres. Rettighederne der sikres er bl.a. fravær af børnearbejde og tvangsarbejde, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, forsamlings- og foreningsfrihed, kollektiv forhandling af løn og vilkår, rimelige arbejdstider, beskyttelse mod disciplinære sanktioner, beskyttelse mod diskrimination, fair løn og vilkår.

EU Eco-Label

EU’s mærkningsordning for produkter der lever op til strenge krav om miljøvenlig produktion, herunder reduktion af vandforbrug, reduktion af CO2-forurening og anvendelse af kemikalier der belaster naturen mindst muligt under fremstillingen.

Neutral Responsibility

Vindkraft er hovedenergikilden på Neutrals fabrikker. Møllerne producerer fire gange mere energi end behøvet i produktionen. Overskuddet sendes ud i det lokale netværk til fordel for lokalsamfundet. Samtidig reduceres udledningen af CO2.

Fairtrade

At et produkt er Fairtrade-mærket betyder i al sin enkelthed, at det er produceret under gode, humane arbejdsforhold, og arbejderen som minimum har fået landets mindsteløn for sit arbejde. Fairtrade arbejder løbende med producenter for at skabe bedre vilkår for deres arbejdere i lokalområderne.

Oeko-Tex 100

Dansk mærkningsordning bestyret af Teknologisk Institut. Certifikatet opnås ved at tøjet undersøges for indhold af kemikalier. Kravene til opnåelse af certifikatet er strengere end lovgivningen og justeres løbende i parløb med nye forskningsresultater. Tøj der har kontakt med huden har yderligere skærpede krav.

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK