× Vi bytter julegaver frem til 31/1/2023

Økologiske bodystockings til baby


Bodystockings til de små af 100% økologisk bomuld fra danske Neutral. Neutral producerer børnetøj der lever op til en række mærkningsordningers strengeste krav til miljømæssige og etiske standarder. Neutral er f.eks. Fairtrade-certificeret. Du kender måske Fairtrade-mærket, som garanterer at produktet er blevet til, under ordentlige humane forhold, for de mennesker der har været involveret i produktionen. Men Neutral går meget længere end blot Fairtrade-mærket. De er f.eks. også GOTS-certificeret, hvilket garanterer at tekstilerne stammer fra økologiske bomuldsmarker. For at sikrer at kemikalie-indholdet er på et absolut minimum, er alle Neutrals produkter testet efter Oeko-tex standarden. Her stilles der særligt høje krav til beklædning til spædbørn. Med Neutrals udvalg af babytøj, er du altså garanteret tøj til din baby, med orden i etikken.

Økologiske hagesmække til spædbørn


Hagesmække til babyer finder du her. Vores udvalg af økologiske hagesmækker fra Neutral er, ligesom al anden beklædning fra dem, 100% i orden. Her er der både taget hensyn, til miljø, arbejdere og dem der skal benytte produktet. Det vil sige at en hagesmæk fra vores udvalg er fri for miljøbelastende materialer, børnearbejde og skadelige kemikalierester.

Tæpper af økologisk bomuld til baby


Lækre bløde tæpper i eksklusiv økologisk bomuld - så bliver det ikke bedre! Her i udvalget har vi samlet tæpper til at svøbe de mindste i. Alle tæpperne fra Neutral er produceret I økologisk bomuld, der også er Oeko-tex testet og certificeret. På den måde er tæppet beviseligt fri af farlige kemikalier.

Økologiske babyhuer


En god hue beskytter din babys hoved mod en række ubehagligheder. Hovedet er et af de steder på kroppen hvor mest blod passerer igennem, og derved også det sted hvor mest varme slipper væk fra kroppen. På kølige dage er en god hue til at holde på varmen, derfor helt uundværlig. Huen beskytter også mod den friktion der skabes når hovedet bevæges når baby ligger ned. Huden er, særligt i de tidlige år, sårbar over for solskader. En hue kan derfor være med til at give den nødvendige afskærmning for solens stråler. Huer fra Neutral er produceret at økologisk bomuld og uden sundhedsfarlige kemikalier.