Stort udvalg af øko-tøj til børn


Hos Koore har vi et stort udvalg af økologisk tøj til børn, hvor der er noget til enhver lejlighed. Udvalget byder på flere forskellige kategorier, design og farver. Du finder derfor helt sikkert det, som junior står og mangler i garderoben her på siden.
Udvalget består blandt andet af T-shirts, hvor der er mulighed for lang- og kortærmede modeller. Der er derfor både noget til sommer og vinter. Derudover er der også mulighed for sweatshirts, der kan være rigtig gode om vinteren. De kan også være gode om sommeren, som et alternativ til en lille tynd jakke, hvis der skal leges udenfor hen på sommeraftenerne.
Skal der cykles til og fra fritidsaktiviteter, kan et sæt med et par sweatpants og en sweatshirt være den perfekte løsning. Til de afslappende stunder kan en jumpsuit være rigtig lækker for dit barn at vimse rundt i. Kort sagt er mulighederne mange, når du kigger efter økologisk tøj til dine børn.

Vores økologiske tøj til børn byder på fantastiske farver


Alle vores modeller af økologisk børnetøj er unisex. Det økologiske tøj til børn kan derfor bruges både af drenge og piger. I vores udvalg af økologisk tøj til børn finder du et væld af fantastiske farver at vælge imellem. Elsker dit barn at gå med tøj, der er farvestrålende, finder du en masse gode muligheder i vores udvalg.
Du kan fx støde på farver som rød, gul, grøn, blå, orange, pink og mange andre farver, der giver dig mulighed for at vælge imellem hele farvepaletten. Har dit barn en favoritfarve, kan du helt sikkert glæde dit barn med økologisk tøj i den helt rigtige farve.
Er du på udkig efter økologisk tøj til børn i mere neutrale farver, er dette også muligt. Mulighederne er mange, når du vælger at købe dit tøj til de små poder hos os.

Find den rette størrelse økologiske børnetøj


Når du skal have økologisk tøj til børn, er det selvfølgelig vigtigt, at du ender med den rette størrelse. Det kan dog også være en fordel at gå efter en størrelse, hvor der er mulighed for at vokse en smule. Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem. Størrelserne kan variere fra 92 til 152.
Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer bedst til dit barn, kan vi hjælpe dig. Vi har lavet en størrelsesguide, der gør det nemmere for dig at finde den helt rette størrelse. Skal du bruge økologisk tøj i mindre størrelser, har du også mulighed for at finde økologisk babytøj hos os.

Gå ikke på kompromis - vælg økologisk tøj til dine børn


Vil du gerne gøre din del for miljøet, skal du vælge økologisk tøj til dine børn. Du gør nemlig en aktiv del for at støtte om et bæredygtigt miljø. Vores økologiske tøj til børn er hovedsageligt fra Neutral. Når du vælger at købe Neutral-tøj til dine børn, ender du med et produkt, der er lavet af 100 % økologisk bomuld. Der er derfor taget nogle miljørigtige valg i forbindelse med dyrkningen af bomulden.
Den økologiske bomuld er også med til at give et rigtigt lækkert produkt kvalitetsmæssigt. Dit barn vil helt sikkert sætte pris på den bløde fornemmelse, materialet giver. Det vil derfor være behageligt for dit barn at have på.

En bonus ved at vælge økologisk tøj til børn fra Neutral er, at de er Fairtrade-certificeret. Vil du gerne købe øko-børnetøj, hvor der sørget for god handl med bomuldsbønderne, er Neutral en rigtig god løsning. Du får derfor økologisk tøj til børn i en lækker kvalitet, som du kan købe med god samvittighed her hos Koore. Find det perfekte økologiske børnetøj her på siden.