× Spar op til 50% på alt Dickies! Se tilbud

Øko-tøj til mænd i alverdens former


Vi vil gerne give dig en masse forskellige muligheder, når det kommer til økologisk tøj til mænd. Vores økologiske herretøjsafdeling byder derfor på flere forskellige kategorier og design. Det giver dig mulighed for at sammensætte et komplet sæt, hvor hele sættet er lavet af økologisk bomuld. Har du blot brug for en enkelt ekstra del til din garderobe, kan du også få det.

Vores udvalg af økologisk tøj til herrer byder på T-shirts, tank tops, sweatshirts og sweatpants. Du finder derfor både noget til over- og underkroppen, der giver dig rig mulighed for at kombinere det perfekte sæt. Det kan fx være en kombination af et par sweatpants, en T-shirt og en sweatshirt. Det kan være det helt perfekte outfit, når du ligger og slapper af på sofaen en hel søndag. Derudover kan det også være et rigtigt godt sæt, når du skal til og fra træning.

Mulighederne er mange med vores store udvalg af økologisk tøj til mænd. Hvordan du vælger at kombinere det på kryds og tværs, er helt op til dig.

Find det øko-tøj til herrer, der passer til din stil


Hos Koore vil vi gerne omfavne forskellige stile. Vi ved nemlig godt, at det kan være meget personligt, hvilken stil man har. Vi har derfor sørget for, at der er flere forskellige design at vælge imellem. Det kan fx være i forhold til halsudskæringen på vores udvalg af økologiske T-shirts. Her kan du blandt andet vælge imellem en rund halsudskæring, en v-halsudskæring eller et polotrøje-design.

Når det kommer til sweatshirts, kan du vælge imellem, om det skal være med eller uden lynlås, eller om det skal være med eller uden hætte. Sådan har vi flere forskellige muligheder og dermed forskellige design at vælge imellem, når du er på udkig efter øko-tøj til mænd.

Har du et bestemt farvetema i din garderobe, kan du sagtens finde økologisk herretøj i vores udvalg, der passer til din yndlingsfarve. Vi har alverdens farver at vælge imellem. Farverne bevæger sig fra de enkle, neutrale farver, som du kan sammensætte med nærmest alt. Derudover har vi også et stort udvalg af de mere prangende farver, der kan sætte prikken over iéet på dit outfit.

Uanset hvad du er til, finder du helt sikkert det rette design i den rette farve, der passer perfekt til din stil i vores udvalg af økologisk tøj til mænd.

Vælg økologisk tøj til herrer for dig og miljøet


Hos Koore har vi gjort meget ud af at give dig et stort udvalg af økologisk tøj til mænd. Selvom det er økologisk, betyder det ikke, at du skal have et begrænset udvalg. Vi har valgt, at nærmest alt vores økologiske tøj til mænd er fra brandet Neutral. Det er nemlig et brand, der gør rigtig meget ud af at producere økologisk tøj.

Når du køber økologisk herretøj fra Neutral, er du sikker på, du ender med et produkt, hvor der er anvendt 100 % økologisk bomuld. Miljøet har derfor ikke lidt overlast under dyrkelsen af bomulden. Derudover er det økologiske tøj til mænd fra Neutral også Fairtrade-mærket. Der er derfor sørget for, at bønderne har fået en fair pris for deres bomuld.

Vi synes, det er vigtigt, at der tages hensyn til miljøet og til producenterne af bomulden. Vi er derfor stolte over, at vi kan tilbyde dig økologisk herretøj fra Neutral. Du får mulighed for at udvide garderoben med god samvittighed.

Derudover er det også værd at nævne, at du får en rigtig god kvalitet. Kvaliteten er ikke noget, vi går på kompromis med, når vi skal finde lækkert, økologisk herretøj til dig. Du ender med en rigtig god kvalitet, hvor der er sørget for bløde materialer, der føles rare at have på. Find det helt rigtige økologiske tøj til mænd her.