× Spar op til 50% på alt Dickies! Se tilbud

100% Organisk bomuldGOTS-certifikatet sikrer at produktet er produceret af økologiske råmaterialer. Ingen gensplejsning eller anvendelse af pesticider og sprøjtekemikalier. GOTS-sikrer også at dyrkningen sker på en bæredygtig måde i forhold til den omkringliggende natur og fauna.SA8000Dette certifikat sikrer arbejderne en række basale rettigheder, som i tøjfremstillingsindustrien ellers ofte negligeres. Rettighederne der sikres er bl.a. fravær af børnearbejde og tvangsarbejde, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, forsamlings- og foreningsfrihed, kollektiv forhandling af løn og vilkår, rimelige arbejdstider, beskyttelse mod disciplinære sanktioner, beskyttelse mod diskrimination, fair løn og vilkår.
EU Eco-LabelEUés mærkningsordning for produkter der lever op til strenge krav om miljøvenlig produktion, herunder reduktion af vandforbrug, reduktion af CO2-forurening og anvendelse af kemikalier der belaster naturen mindst muligt under fremstillingen.Neutral ResponsibilityVindkraft er hovedenergikilden på Neutrals fabrikker. Møllerne producerer fire gange mere energi end behøvet i produktionen. Overskuddet sendes ud i det lokale netværk til fordel for lokalsamfundet. Samtidig reduceres udledningen af CO2.
FairtradeAt et produkt er Fairtrade-mærket betyder i al sin enkelthed, at det er produceret under gode, humane arbejdsforhold, og arbejderen som minimum har fået landets mindsteløn for sit arbejde. Fairtrade arbejder løbende med producenter for at skabe bedre vilkår for deres arbejdere i lokalområderne.Oeko-Tex 100Dansk mærkningsordning bestyret af Teknologisk Institut. Certifikatet opnås ved at tøjet undersøges for indhold af kemikalier. Kravene til opnåelse af certifikatet er strengere end lovgivningen og justeres løbende i parløb med nye forskningsresultater. Tøj der har kontakt med huden har yderligere skærpede krav.

Tøj af økologisk bomuld til alle aldre


Hos Koore mener vi, at økologisk tøj er noget for alle aldre. Vi har derfor sørget for, at der er økologisk tøj til voksne og til børn. Vi har gjort det nemt for dig at finde lige præcis det, du leder efter. Du kan derfor gå på opdagelse i økologisk tøj til kvinder, mænd, børn og babyer.

Når du dykker ned i de forskellige kategorier, vil du også opleve, at der er flere forskellige typer af tøj af økologisk bomuld, du kan vælge imellem. Du finder både noget til over- og underdelen af kroppen. Vores T-shirts er især yderst populære. Dette gælder for alle aldre og begge køn.

Vi har dog meget mere end T-shirts af økologisk bomuld at byde på. Du finder fx sweatshirts, sweatpants, jumpsuits, tank tops, toppe og meget mere i vores udvalg af tøj i økologisk bomuld. Der er derfor ingen undskyldninger for, at du ikke kan finde det, du leder efter. Vi kan tilbyde dig alverdens former for design, når det kommer til bæredygtigt tøj af økologisk bomuld.

Økologisk bomuld er ikke ensbetydende med kedelige design
Nogle tror fejlagtigt, at økologisk tøj kun laves i kedelige design, hvor der kun er en enkelt farve at vælge imellem. Dette er dog langt fra tilfældet, når du vælger at købe dit økologiske tøj her hos os. Vi har nemlig sørget for, at du har et stort udvalg at vælge imellem.

Der er en masse forskellige farver at vælge imellem. Det giver dig mulighed for at vælge tøj af økologisk bomuld, der passer til din resterende garderobe. Det kan både være i forhold til, hvis du er på udkig efter noget økologisk tøj i en neutral farve, som du kan bruge til alt det andet, du har i garderoben. Vil du gerne tilføje lidt farve til garderoben, finder du også et væld af pangfarver at vælge imellem, der kan give dit outfit lidt liv.

Uanset hvad du er til, er vi sikre på, at du finder en farvekombination, der passer til din stil og dit humør. Dette gælder, uanset om det er til voksne eller børn.

Vælg øko-tøj fra Neutral


Hos Koore forhandler vi økologisk tøj fra Neutral. Neutral er et forholdsvis anerkendt brand, når det kommer til økologi. Når du vælger økologisk tøj fra Neutral, får du selvfølgelig tøj, der er lavet af økologisk bomuld. Det betyder, at der ikke er anvendt diverse pesticider og sprøjtekemikalier til at dyrke bomulden med. Derudover er der heller ikke anvendt gensplejsning. Du er derfor sikret et produkt, hvor råmaterialerne er dyrket helt naturligt, og hvor der er taget hensyn til miljøet.

Råmaterialerne er dog ikke det eneste sted, hvor der tages et miljømæssigt hensyn fra Neutrals side. Der er blandt også sørget for, at Neutrals fabrikker bærer præg af en miljøbevidst produktionsfacilitet. Der er fx anvendt vindmøller som den primære energikilde til Neutrals fabrikker.

Derudover har det økologiske tøj fra Neutral også EU’s miljømærke. Det betyder, at tøjet af økologisk bomuld er produceret under specifikke miljøvenlige krav. Dette indebærer mindre vandforbrug, mindre CO2-forurening og mindre anvendelse af kemikalier.

Dette er blot for at nævne nogle af de punkter, hvor Neutral vælger at gå den ekstra mil for miljøet. Fordelene er mange. Går du selv meget op i miljøet og bæredygtighed, kan du derfor med god samvittighed vælge økologisk bomuldstøj fra Neutral. Det er et valg, du helt sikkert ikke vil komme til at fortryde. Du får nemlig noget rigtigt lækkert tøj, som du gå i med god samvittighed.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af tøj fra Neutral af økologisk bomuld her på siden.