Vi bytter julegaver til 1. februar 2019. For information om levering inden jul, klik her
Bemærk: Postnord har i øjeblikket udfordringer med, at levere alle pakker rettidigt. Vi anbefaler derfor du benytter GLS frem til og med Jul.

KOORE skyline image

KOORE skyline image

Økologisk tøj til Børn

Viser 1 til 35

35 varer fundet

Viser 1 til 35

35 varer fundet

Økologiske T-shirts til børn

T-shirts til børn fra Neutral er lavet i certificeret økologisk bomuld. Men mange produkter i økologisk bomuld, er behandlet med farvning der er alt andet end ufarlig. For at sikrer at Neutrals produkter, testes produkterne løbende for at overholde den strenge Oeko-tex certificering. Denne certificering har særligt strenge krav til børnetøj. Med en økologisk T-shirt til børn fra Neutral, er du derfor sikret tøj der både er skabt af bæredygtige materialer, og efterfølgende behandlet med de mest skånsomme kemikalier.

Økologiske hættetrøjer til børn

Hættetrøjer har blandt børn, alle dage været på hit-listen over yndlingstøj! Rummelige, bløde og med en hætte til at gemme sig i, gør hoodies til det oplagte lege-hygge-slappe-tøj. Neutral sikrer at trøjen er lige så god og tryg, som den føles. Stoffet er økologisk, farverne uskadelige og med en social retfærdig tilblivelse. Neutrals børnetøj er nemlig alt sammen Fairtrade-mærket.

Økologiske Jumpsuits til børn

Jumpsuits, eller på dansk; heldragter, er den ultimative komfortbeklædning! Ungerne er fans af heldragten, fordi der bl.a. ikke er en stram bukselinning, eller en t-shirt der bliver ved med at glide op og eksponerer den bare hud. I et jumpsuit er man altid tilpas lun, og luften kan cirkulere frit om kroppen. Heldragten er oplagt til slappe-af dage i weekenden. Heldragten er, som alle Neutral-produkter, produceret af de mest miljøvenlige materialer og under de bedste vilkår for arbejderne på Neutrals fabrikker. Det godt for dig, miljøet, og alle dem der har været med til at producere tøjet!

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK