KOORE skyline image

Ombytning & returnering

Hvis du ønsker at sende en eller flere varer retur til os, skal du sende pakken tilbage senest 90 dage efter modtagelsen. Når du sender en vare retur til os beder vi dig vedlægge retursedlen som lå i din pakke ved modtagelsen. Har du mistet den kan du hente et returskema her

Du skal selv betale fragten retur til os og vi anbefaler at bruge vores GLS returservice. Vælger du at benytte Postnord (Post DK) skal du være opmærksom på deres leveringstid er op til 5 hverdage når du sender pakken som et brev og behandlingen af din returordre vil derfor tage væsentlig længere tid.
 

Ombytning

Når vi har modtaget din returpakke, udsteder vi samme dag et elektronisk tilgodebevis på det beløb du har tilgode, samt en rabatkode til gratis fragt på din ombytning med GLS. Du kan bruge dette tilgodebevis til at ligge en ny bestilling på vores webshop på den nye farve og størrelse. Tilgodebeviset har ingen udløbsdato og kan benyttes til alle varer på KOORE. Har du ikke modtaget dit tilgodebevis kan du med fordel tjekke din spam/uønsket post.
 

Refundering

Når vi har modtaget din returpakke, vil vi samme dag sende dig en bekræftelse på at vi har overført beløbet for de modtaget varer til dit ved bestilling benyttede betalingsmiddel. Du skal regne med, at der går 2-5 hverdage inden du kan se beløbet på din konto. Ved MasterCard og lignende kan du have en kreditaftale hvilket gør, at beløbet først er tilgængeligt i næste kreditperiode. Din kortudsteder/bank kan oplyse nærmere omkring dette. Har du ikke modtaget en bekræftelse på email kan du med fordel tjekke din spam/uønsket post.
 

Indlevering på adressen

Du er velkommen til at aflevere din pakke i vores reception på Nannasgade 28, 2200 København N. Der er åbent man-fre 10.00-15.00, men bemærk du får ingen kvittering ved afleveringen og der kan ikke ombyttes direkte eller refunderes kontant. Du skal pakke varen i en pose eller lignende, samt vedlægge returskemaet som medfulgte i pakken. Du vil modtage en bekræftelse på behandlingen af returordre inden for 1-2 hverdage efter indlevering.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Kontaktinformation

* Skal udfyldes

Vent venligst, mens vi tilføjer din vare(r) til kurven.

Varen er nu lagt i indkøbskurven

0 varer – I alt 0,00 DKK