Urban Classics jakker er gademode med kant


Urban Classics er som brand kendetegnet ved at levere højkvalitets tøj i en casual streetwear stil, elsket af unge overalt i verden som ønsker en stil, der oser af personlighed. Dette gælder også for Urban Classics udvalg af jakker, som kommer i en bred vifte af stile, fra det stramtsiddende og attitudefyldte udtryk til de mere løse pasformer, der giver et afslappet og casual udtryk.

Jakkerne findes i både neutrale og mere skarpe farver afhængig af, om du ønsker at skille dig ud fra mængden. Med Urban Classics Jakker har du altid mulighed for at sætte dit eget præg på din stil, da jakkerne er fri for print og derfor let kan mixes og matches med resten af din garderobe.

Praktiske jakker til alle sæsoner


Urban Classics jakker er ikke flot udformede i både design og stil, men er også både praktiske og behagelige. Jakkerne er produceret i lækre og behagelige materialer som polyester og nylon, som gør sommerjakkerne lette og luftige og vinterjakkerne tætte og varme. Hos Urban Classics finder du jakker til både de kølige og varme sæsoner - ud over den klassiske bomberjakke med dens karakteristiske orange inderfor, der hjælper til at holde på varmen om vinteren, fører Urban Classics også en let bomberjakke uden for, som egner sig specielt til forår og sommer.

Siden Urban Classics blev skabt tilbage i 2005, har det været en af de førende streetwear brands på markedet. Brandet fokuserer på de nyeste urban trends, og der kommer hele tiden nye designs på markedet - både for deres T-shirts, hoodies, jakker og mere.