Urban Classics sko til den seriøse hiphop garderobe


Urban Classics er det perfekte brand til at skabe en casual streetwear stil. Siden Urban Classics blev skabt tilbage i 2005, har det været et af de førende brands, når det kommer til street- og urban wear.

Brandet bygger på et simpelt koncept: Kvalitetstøj til overkommelige priser, så alle har mulighed for at opbygge en garderobe med lækkert tøj i trendy streetwear stil. Det gælder for hele deres kollektion, inklusive deres sko. Urban Classics har et bredt udvalg af forskellige sko, fra løbesko til sneakers og støvler.

Urban Classics sko passer perfekt ind i den seriøse hiphop garderobe, men er på ingen måde begrænset til kun den. Det trendy og moderne design gør, at sko fra Urban Classics sagtens kan passe ind i en mere afslappet urban eller street stil.

Sko i simpelt og moderne design


Et andet kendetegn ved Urban Classics sko er, at de er udformet i et simpelt og minimalistisk design fri for print og andre distraherende elementer. Disse simple og moderne designs er det som gør, at skoene let kan passe ind i enhver urban tøjstil, så du kan skabe dit helt eget look. Er man alligevel til det lidt vildere, kan skoene også fås med undersåler i kontrastfarver for det ekstra lille pift af visuel flair.

Hos Koore fører vi et bredt udvalg af forskellige typer sko, så du altid kan være street uanset situation eller årstid. Om foråret og sommeren vil en klassisk sneaker eller løbesko passe perfekt, mens et par Urban Classics støvler sørger for, at du kan bibeholde din stil i de kolde måneder